• تصویر کاربر رسول دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    آقای دکتر باسلام عرض ادب من واریس شدید پا چپ دارم ودچار تروممبوز ورید سطحی درسال به‌طور 16میلیمتر دیده شده و دکتر عروق واسم دارو ریواروکسابان تجویز نموده و در دیگری معتقده دارو لازم نیست شما چه میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( 2 هفته پیش)

      با درود

      حتماً برای معاینه حضوری مراجعه فرمایید. 

  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر ببخشید مزاحم شدم
    انگشت پای پدرم زخم شده خیلی درد داره زخم اندازه میخچه است ولی اصلا درست نمیشه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم .
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( 2 هفته پیش)

      با درود

      اگر ديابتي هستند حتماً مراجعه كند

      مطلب درمان زخم پای دیابتی را هم می توانید مطالعه کنید. 

  • تصویر کاربر عین دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.خدا قوت.با ضربه زدن شخص بر سر احتمال dvtهست؟.Lhd700و پلاکت ۷۴.ورم دست و پا . سردرد غیر قابل تحمل
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( 2 هفته پیش)

      با درود

      بايد حتما توسط پزشك مغز و اعصاب ويزيت شوند

  • تصویر کاربر سعیذ دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    مادرم ۲۰ روزه عمل کرده و یه قسمت در بازوش نصب شده.کلسیم به زور ۸.۷ شده و تا به ده نرسه مرخص نمیشه
    اگر به ده نرسه چه راههای دیگری داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 3 هفته پیش)

      محدوده ٨/٥ تا ١٠/٥ براي كلسيم نرمال است

  • تصویر کاربر آرزو دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام-مادرم ٦٠ سالشه ٣سال پيش عمل ويپل انجام دادن چون غدد لنفاوي درگير نبودند؛بعدش شيمي درماني- ٢ماه هستش كه Ca9-19 خيلي بالاتر داره ميره الان به ٢٥٠ رسيده، CEA نرمال هستش و سي تي اسكن هيچي نشون نداده- دليلش چي ميتونه باشه ؟ خيلي نگرانيم
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( 3 هفته پیش)

      با درود 

      بايد برسي بيشتر شود توصيه به مراجعه به پزشك شيمي درماني خودشون و انجام پت اسكن در صورت صلاحديد

  • تصویر کاربر الف چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    عوارض درازمدت بعد عمل برادشتن ۴غده پاراتیرویید ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 4 هفته پیش)

      اگر چهار غده برداشته شود كلسيم خون افت ميكند وبايد با قرص و آمپول جبران كرد.
      ولي كلا هبچ وقت نبايد هر چهار غده را برداشت

  • تصویر کاربر کویک جمعه ۴ مهر ۹۹( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام مادرم یه هفته است عمل تیرویید کرده الان دکتر جراح مرخصی رفتن آیا باید داروی مصرف بکنند
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق جمعه ۴ مهر ۹۹( 1 ماه پیش)

      معمولا بايد قرص لووتيروكسين بوخورد ولي حتما بايد با تجويز جراح مربوطه باشد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۴ مهر ۹۹( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر توفیقی. خواهرم مدتی است که زیر گلویش از هردو سمت ورم کرده بعد از چندین بار مراجعه به دکتر و تجویز و مصرف آنتی بیوتیک که البته تاثیری نداشته متخصص گوش و حلق و بینی سی تی اسکن تجویز میکنه که با توجه به نتیجه آن (با دوبار تفسیر متفاوت)تومور کاروتید بادی رو تشخیص میدن و برای اطمینان بیشتر ام آر آی رو تجویز میکنن که البته هنوز نتیجه اون نیومده خواهشمند است در این مورد راهنمایی بفرمایید. در ادامه نتیجه سی تی اسکن رو خدمتتون ارسال می کنم. با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق جمعه ۴ مهر ۹۹( 1 ماه پیش)

      در فايل ارسال كه فقط جواب سي تي است فقط بزرگي لوزه گزارش شده و نه چيز ديگر ولي لازم است اين مريض با عكس سي تي به مطب مراجعه كند

  • تصویر کاربر افسانه یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    چند ماهی است که پشت دستم رگ های برجسته مشاهده می کنم و به تازگی متوجه شدم از پشت دست داره بالا تر می رود علت و درمان آن چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹( 1 ماه پیش)

      با درود

      علت كم شدن قطر چربي هاي زير پوستي ناحيه دست است

  • تصویر کاربر انسیه یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر آیا امکان داره بعد از لیزر واریس، دوباره بیماری عود کنه و برگرده؟
    ممنون از وقتی که میذارید
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹( 1 ماه پیش)

      با درود

      اگر صحيح انجام شود و رعايت هاي بعد عمل انجام شود عود نمي كند

درحال دریافت اطلاعات