• تصویر کاربر صبا چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    باسلام، بیمار ی با وجود توده پانکراس، واحتمال متاستاز ، بارنگ پوست زرد ، چقدر احتمال زنده بودن را دارد
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      درود

      بستگي به سرعت پيشرفت بيماري دارد. حتماً باید معاینه شوند. 

  • تصویر کاربر پروانه چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    سلام من نزدیک به سه ماهه جراحی تیروئید داشتم الان قرص کلسیم و کلسیتریول و لووکسین ۰/۱و50مصرف میکنم و الان وزنم زیاد شده و پاشنه پام درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      درود 

      بايد جهت تنظيم داروها به پزشك غددتون مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر فدايي چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير اقاي دكتر
    فدايي هستم،پدرم ارديبهشت ٩٨ توسط شما عمل آنژيوگرافي پا انجام دادن ايشون ديابت هم دارن و ب دليل گرفتگي رگ پاهاشون زخم ميشد ك خداروشكر بعد از عمل ديگه زخم و تاولي ايجاد نشد.الان يك هفته هست ك يه تاول روي پاشون ايجاد شده و تركيده و قسمت روي پا قرمز شده كلا البته ب مدت ١ ماه قرص ايراني پيلابيكس رو يك در ميون مصرف كردن (ب دليل عدم موجودي دارو در كشور)و ٣ سري هم وقتي حموم بودن آب جوش ب مدت ١٠ دقيقه روي پاشون ريخته ميشده بدون اينكه متوجه باشن چون پاشون حس نداره…
    ميخواستم لطف كنيد علت اين مشكل و درمانش رو محبت كنيد بفرماييد.ايشون پيش شما پرونده دارن و اسمشون عباس فدايي هستش.
    مچكرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      با درود

      خداروشکر پس از مراجعه مشکل پدر رفع شد. 

  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آیا این گزگز بعد از عمل تیرویید میمونه توی بدنم یا رفع میشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      درود 

      بايد سطح كلسيم را چك كنيد

  • تصویر کاربر Sina چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    سلام دکتر،ببخشید من مادرم تازگی عمل تیرویید رو انجام داده قبلا تیرویید کم کار داشتن. میخواستم بپرسم ایا هنوز هم باید همون رعایت های غذایی که برای تیرویید کم کار مضر بودن رو رعایت کنه یا دیگه مشکلی در مصرف غذایی وجود نداره؟!
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      درود

      بله بايد رژیم غذایی را همچنان ادامه دهند مطلب مراقبت های بعد از جراحی تیروئید را حتما بخوانید. 

  • تصویر کاربر رضاکراری چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    بیشترازیک ماه قبل ورم درساق پاپیداشدهمراه بادردکه بعدازمدتی دردازبین رفته ودرخال خاضرورم همراه با زخم درساق پاوکبودی دراطراف ساق پیدا شده
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      با درود احتمال انسداد عروق وجود دارد لطفا مراجعه فرماييد

  • تصویر کاربر امیری دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    باسلام خانم خانه دار هستم ۴۱ ساله بیشتر مواقع ساق پاهایم در خواب میگیرد ودرد شدیدی دارد و سه روز پیش تا کنون هم میان دو کتفم خیلی درد گرفته ولی بیماری قلب و دیابت ندارم علت گرفتگی چیست باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      با درود

      كمبود ويتامين منيزيوم روي می تواند از علل درد شما باشد. 

  • تصویر کاربر فائزه دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من پدرم دو روزه عمل تیروئید کرده البته بار دومشه که عمل میکنه گرفتگی صدا داره و سرفه میزنه آیا مشکلی وجود داره باید به پزشکش مراجعه کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      با درود

      بله بهتره مراجعه کنید 

  • تصویر کاربر بیتا دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 29 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر میخواستم بپرسم آیا بیماری برگر، تو مراحل اولیه ، بعد از آنژیو رگ ها ، وبا ترک سیگار و فعالیت روزانه درمان قطعی میشه یا موقتی هست و دوباره برمیگرده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      با درود. 

      به مطلب بیماری برگر، قسمت درمان قطعی بیماری برگر مراجعه بفرمایید، جواب پرسشتون هست. 

  • تصویر کاربر نازنین سه شنبه ۶ آبان ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    سلام…خسته نباشید… در مورد گرفتگی عضله پشت پا در خواب پسرم… میخواستم بدونم چه ویتامین‌هایی کمبود داره و باعث این حالت میشه… ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرش توفیق سه شنبه ۶ آبان ۹۹( 2 ماه پیش)

      با درود 

      بدون آزمایش نمی توان تشخیص دقیق داد. لطفا به پزشک اطفال مراجعه کنید. 

درحال دریافت اطلاعات